Κοπή Πίτας του Δι.Κέ.Ψυ.Θε.Υπ. “Προνόηση” για το νέο έτος.
  • Ενημέρωση
  • Χρήσιμες πληροφορίες
  • Αναρτήσεις
  • Νέα & Ανακοινώσεις

Συναισθηματική Σύνδεση και Αλληλεγγύη στην Κοπή Πίτας του Διεπιστημονικού Κέντρου Ψυχολογικής και Θεραπευτικής Υποστήριξης “Προνόηση” για το νέο έτος

Η κοπή της πίτας στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ψυχολογικής και Θεραπευτικής Υποστήριξης “Προνόηση” διαμόρφωσε μια συγκινητική και ενθαρρυντική εκδήλωση που αντανακλούσε τη συνεχή δέσμευση του κέντρου σχετικά με τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει, προσφέροντας στήριξη και φροντίδα σε όσους το χρειάζονται.

Πλούσια η συμμετοχή από φίλους και εργαζομένους, εθελοντές αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση, η εκδήλωση δημιούργησε μια ατμόσφαιρα αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης.

Το Κέντρο “Προνόηση” προσφέρει θεραπευτικές υπηρεσίες με στόχο την πρόληψη αλλά και την ευρύτερη ενημέρωση, τόσο σε παιδιά και εφήβους, όσο και σε ενήλικες.

Η φετινή κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον διευθυντή κο. Ροντογιάννη Βασίλη, την επιστημονικά υπεύθυνη κλινική ψυχολόγο κα. Μανδουράρη Ευαγγελία, επιστημονικό προσωπικό, εξωτερικούς συνεργάτες ιατρούς, τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του κέντρου, να εκφράσουν τις ανησυχίες και τις ανάγκες τους και να δημιουργήσουν συνεκτικούς δεσμούς μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από την τοπική αυτοδιοίκηση, από εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας και της κοινωνικής εργασίας, οι οποίοι ανέδειξαν τη σημασία της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και της αμοιβαίας συνδρομής στην αντιμετώπιση των προσωπικών και κοινωνικών προβλημάτων.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε η κοπής της πίτας, με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων.

Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ευχές και συναισθήματα ελπίδας για το μέλλον.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν την κουβέντα σε ένα ανοιχτό περιβάλλον, να ανταλλάξουν απόψεις και να συνεργαστούν για τη δημιουργία μιας υποστηρικτικής και συνεκτικής κοινότητας.

Η κοπή της πίτας στο Διεπιστημονικό Κέντρο “Προνόηση” αναδεικνύει τη σημασία της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στη σημερινή κοινωνία, καθιστώντας το κέντρο έναν πολύτιμο πόρο για όσους το χρειάζονται.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση του διαλόγου και της συνεργασίας μεταξύ των διαφορετικών φορέων της κοινότητας.

Share This