Ενημερωθείτε άμεσα για τα μέτρα & την πολιτική ποιότητας του κέντρου Προνόηση.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 / 3 / 2019

ΔΕΠ-Υ & Μαθησιακές Δυσκολίες Η αξία της έγκαιρης παρέμβασης 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε Το ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ.ΘΕ.ΥΠ. Προνόηση με θέμα (ΔΕΠ-Υ & Μαθησιακές δυσκολίες, η αξία της διάγνωσης και της έγκαιρης παρέμβασης) στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου), το Σάββατο 30 Μαρτίου

 θα θέλαμε από πλευράς μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας κάνατε την τιμή να παρευρεθείτε άλλα και να συμμετέχετε ενεργά με ερωτήσεις που σας απασχολούν .
Θα θέλαμε όμως να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Εισηγητές της εκδήλωσης που χωρίς τη βοήθεια τους δε θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογες εκδηλώσεις:

  •  Παναγιώτης Μπότης
    (Παιδίατρος – Αναπτυξιολόγος διευθυντής ΕΣΥ)
  • Θεοδώρα Παπαδοπούλου – Χαμουζά
    (Διδάκτωρ ψυχολογίας, Νευρογλωσσολόγος)
  • Ευαγγελία Μανδουράρη – Ροντογιάννη
    (Ψυχολόγος, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια)

 Το ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ.ΘΕ.ΥΠ. Προνόηση υπόσχεται πως θα συνεχίσει αυτή τη προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για θέματα ανάλογης βαρύτητας που αφορούν άμεσα τον κοινωνικό ιστό σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την αναγνώριση και κατανόηση αρχικά σε θέματα ψυχικής υγείας, τη σωστή αντίδραση μέσα από επαγγελματική προσέγγιση, αλλά και τη θεραπεία που πρέπει να εφαρμοστεί ούτως ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση υγείας των ασθενών στην καθημερινότητα αλλά και να βοηθηθεί ο οικογενειακός τους περίγυρος.

 Ακολουθήστε μας στα επίσημα κοινωνικά μας δίκτυα και μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για ερωτήσεις που σας απασχολούν. 

Η ομάδα Του ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ.ΘΕ.ΥΠ. Προνόηση 

Τελευταία Άρθρα & Νέα

Share This