Ενημερωθείτε άμεσα για τα μέτρα & την πολιτική ποιότητας του κέντρου Προνόηση.

Pronoisi.gr
ΠΡΟΝΟΗΣΗ

Καλώς Ήρθατε

ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ.ΘΕ.ΥΠ. Προνόηση

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ψυχολογικής και Θεραπευτικής Υποστήριξης “Προνόηση” δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή εξειδικευμένων ψυχολογικών & θεραπευτικών υπηρεσιών. Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες όλων των ηλικιών με αντικείμενο την προσφορά υπηρεσιών στους τομείς της ψυχικής υγείας, της πρόληψης αλλά και της ευρύτερης ενημέρωσης.

Παιδιά

Τα παιδιά στο κέντρο “Προνόηση” έχουν την ευκαιρία μετά από αξιολόγηση από ομάδα έμπειρων θεραπευτών να ενταχθούν σε εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπευτικής παρέμβασης, βασιζόμενο στις ικανότητες αλλά και στις ανάγκες τους. Τα προγράμματα προσαρμόζονται και διαμορφώνονται έχοντας ως κύριο στόχο την πρόληψη, την αυτο-βελτίωση και την δόμηση ενός πλαισίου το οποίο λειτουργεί επικουρικά παράλληλα με το σχολείο.

Έφηβοι

Οι έφηβοι στο κέντρο “Προνόηση” έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα οργανωμένο θεραπευτικό πλαίσιο το οποίο αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, στην πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών και στην ανάπτυξη υγιών προτύπων με στόχο την κοινωνικοποίηση τους.

Ενήλικες

Οι ενήλικες στο κέντρο “Προνόηση” έχουν την ευκαιρία μέσω της συμβουλευτικής η οποία παρέχεται από καταξιωμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας να καλλιεργήσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις & να αναπτύξουν δεξιότητες χρήσιμες για την αποτελεσματική διαχείριση των δυσκολιών της καθημερινότητας τους.

Υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Θεραπευτικές πράξεις ετησίως

θεραπευτικες αίθουσες

Εξειδικευμένους θεραπευτές

Το ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ.ΘΕ.ΥΠ. Προνόηση
σας ενημερώνει.

Σχόλια & Κριτικές

Διαβάστε & Κάντε τα δικά σας σχόλια στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα μας Facebook & Google

Ουσιαστική βοήθεια για εμάς και το παιδί. Ευχαριστούμε πολύ.

Γιάννης Ηλιόπουλος

Επαγγελματίες και απόλυτα καταρτισμένοι θεραπευτές, Ήμουν πολύ τυχερή που βρεθήκατε στο δρόμο μας

Γεωργία Πηλίδου

Ευχαριστώ για τη στήριξη και τη βοήθεια,

Νίκος